Pompe submersibile

Pompe submersibile pentru put si fantana

Pompa submersibila multietajata are un motor submersibil inundabil si hidraulica cu motor gata montat.
In constructia unei pompe submersibile cu diametrul de 4″ sunt inglobate: clapeta de refulare, cuplare NEMA, cablu electric 30 m (sectiune cablu 4 x 1,5 mm2), motor monofazat, tablou de automatizare si control cu condensator, protectie termica pentru motor, comutator de pornire/oprire, cablu de siguranta din polipropilena, elemente de montaj.

Pompe submersibile ZDS
ZDS pompa submersibila

Materiale din care sunt construite aceste pompe submersibile: carcasa pompa din otel inoxidabil, etaje pompa din plastic (Noryl).
Pachetul de livrare al unui hidrofor cu pompa submersibila include: pompa cu cablul motorului de 30 m, cablu de siguranta 30 m din polipropilena si cleme de prindere din otel inoxidabil, vas de expansiune cu membrana de 18 litri (sau FluidControl), manometru, robinet de inchidere, comutator de presiune (presostat), elemente de montaj.

Pompa submersibila de uz casnic are deobicei urmatoarele caracteristici: adancime de submersiune H max. 200 m, continut de nisip max. 50 g/m, viteza apei min. 8 cm/s, porniri pe ora max. 20.

Montaj pompe submersibile
Mod de montaj pompa submersibila

Pompe submersibile pentru alimentari comunale

Pompa submersibila de diametru mare (6″-8″) este folosita pentru alimentare comunala cu apa, ploaie artificiala si irigatii, pompare, reducerea nivelului apei freatice si utilizari industriale.
Pompa submersibila din gama mare asigura pomparea apei fara componente cu fibre lungi sau abrazive din gauri de foraj cu un diametru minim de 6, 8 sau 10″ (DN 150, 200 sau 300) si o adancime de submersiune in functie de tip intre 220 si 350 m.
Cu ajutorul acestor tipuri de pompe este posibil transportul apei de la adancimi mari. Pompele se pot monta vertical sau orizontal si au clapeta de refulare integrata.
Materialele din care se fabrica aceste pompe submersibile: carcasa etaj din fonta tip GJL 200, carcasa aspiratie tot din fonta tip GJL 200, clapeta antiretur din bronz, arbore din inox 1.4006, carcasa motorului Inox 1.4301 si capatul arborelui 1.4305.

Summary
Pompe submersibile pentru put si fantana
Article Name
Pompe submersibile pentru put si fantana
Description
Pompa submersibila multietajata are un motor submersibil inundabil si hidraulica cu motor gata montat.In constructia unei pompe submersibile cu diametrul de 4" sunt inglobate: clapeta de refulare, cuplare NEMA, cablu electric 30 m (sectiune cablu 4 x 1,5 mm2), motor monofazat, tablou de automatizare si control cu condensator, protectie termica pentru motor, comutator de pornire/oprire, cablu de siguranta din polipropilena, elemente de montaj.
Author
Publisher Name
IVP Instalatii SRL
Publisher Logo