Panou comanda Grundfos CU 301

Panou de comanda CU 301 pentru pompe submersibile Grundfos SQE.

Panou comanda CU 301

Panou de comanda CU 301 pentru pompe submersibile Grundfos SQE.

CU 301 este o Unitate de comanda ce ofera posibilitatea de setare electronica a presiunii intre 2 si 5 bari

Dacă pompa SQ este conectată la cutia de control Grundfos CU 301, acest lucru permite crearea unei alimentări constante cu apă sub presiune.

Montaj: pe perete.

Presiunea este inregistrata cu ajutorul senzorului de presiune, care transmite un semnal electric de 4-20 mA. Panoul de comanda CU301 ajusteaza caracteristica pompei corespunzator acestui semnal modificand viteza pompei pentru a mentine presiunea constanta.

Puteti achizitiona Panoul de comanda de aici

Unitatea de control Grundfos CU 301 este proiectata special pentru pompele submersibile SQE si vă permite să monitorizați toate datele de funcționare și să schimbați parametri de lucru ai pompelor SQE în timp ce acestea funcționează. Puteți porni pompa, reporni sau opri prin simpla apăsare a unui buton al unității de control.

CU301 vă oferă controlul deplin asupra aprovizionării cu apă. Cu noul sistem de presiune constantă SQE, puteți regla pompa să furnizeze presiunea corespunzătoare conform necesităților dumneavoastră reale. Când cerințele se schimbă, este ușor să schimbați parametrii de pompare sau ai motorului. Și dacă intervin probleme la motor, CU vă va avertiza înainte de a atinge stadiul de criză, sau chiar mai mult înainte ca motorul să se ardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.