Hidrofoare

Hidrofoare autoamorsante

Un hidrofor autoamorsant compact este o statie de pompare cu pompa centrifuga orizontala, multietajata, cu racord de aspiratie orizontal si racord de refulare vertical, compusa din: pompa silentioasa, autoamorsanta, cu arbore continuu motor-pompa si etansare mecanica bidirectionala, rezervor sub presiune cu membrana de 50 litri, clapeta de retinere, presostat si manometru (0-6 bar).

Vasul de expansiune inchis cu membrana de 50 de litri diminueaza frecventa de conectare si duce la evitarea socurilor de presiune.
Toate partile care vin in contact cu fluidul vehiculat sunt anticorozive; statia este complet premontata si cablata, cu 3 m cablu de alimentare si steker de retea.

Hidrofoare cu amorsare normala

Hidroforul compact cu amorsare normala este o statie de pompare cu pompa centrifuga orizontala, cu racord de aspiratie orizontal si racord de refulare vertical, compusa din: pompa de inalta presiune, multietajata, silentioasa, cu arbore continuu motor-pompa si etansare mecanica bidirectionala, rezervor sub presiune cu membrana de 50 l, clapeta de retinere, presostat si manometru (0-6 bar)
Motorul monofazat cuplat direct cu flansa are contactor de protectie termica integrat si condensator la modelul monofazat.
Toate partile care vin in contact cu fluidul vehiculat sunt anticorozive; acest tip de hidrofor este complet premontat si cablat, cu 3 m cablu de alimentare si steker de retea.

Ambele categorii de hidrofoare se livreaza si in varianta cu supraveghetor electronic de debit si presiune, ce inlocuieste ansamblul presostat-vas de expansiune.

Hidrofoarele sunt ideale pentru instalarea staţionară, ca element permanent al sistemului de alimentare cu apă.

Datorită designului compact, hidroforul poate fi instalat economisind spaţiul. Hidroforul este dotat în serie cu un prefiltru care protejează pompa împotriva resturilor şi a nisipului şi cu o supapă de sens. Ambele funcţii asigură o instalare rapidă + o funcţionare fiabilă şi de lungă durată a pompei. Orificiul mare de umplere uşurează umplerea pompei.
Datorită rezervorului de apă cu capacitate de 24 litri, hidroforul poate prelua apa mai întâi din acesta, înainte de a fi activată sau dezactivată automat de presostatul integrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.